Plan your trip to Aarhus

Velkommen til VisitAarhus' Begivenhedsportal!

Tilmeld dig Aktuelle begivenheder!

Vil du gerne udforske og opleve spændende begivenheder i Aarhusregionen, som favner både Aarhus, Djursland, Randers, Silkeborg og Viborg? Så er du kommet til det rette sted!

Få tip om de bedste begivenheder i vores område! Fra koncerter og teaterforestillinger til madfestivaler og lokale markeder - vores begivenhedsportal er din ultimative guide til alt, hvad der sker omkring dig - i Aarhusregionen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få regelmæssige opdateringer om kommende arrangementer, eksklusive tilbud og iinsiderinformation om lokale happenings.

Vil du have de seneste begivenheder direkte i din indbakke? Tilmeld dig, og bliv en del af vores begivenhedsfællesskab og glæd dig til uforglemmelige oplevelser!

Jeg accepterer at modtage VisitAarhus’ nyhedsbrev med inspiration til oplevelser inden for de interesser, jeg selv har udvalgt. Frekvensen af mails varierer efter antal og valg af interesseområder, men de fleste modtagere vil få inspiration til oplevelser tilsendt en gang om ugen. De enkelte mails vil indeholde markedsføring af destinationen samt vores partneres attraktioner, oplevelser og begivenheder.

Du kan altid framelde dig ved at bruge afmeldingslinket nederst i hver mail eller ved at sende en mail til email@visitaarhus.com. Hvis du vil læse mere om konkurrencevilkårene, kan du finde dem i konkurrencebetingelserne her. Du kan også læse mere om, hvordan vi behandler dine oplysninger i vores privatlivspolitik.

Share your moments with us: