Lystfiskeri i Randers Fjord
Letbanen ved Dokk1 i Aarhus

Aarhusregionen i udvikling

Photo:Marie Brandt&Francesca Dolnier
I VisitAarhus arbejder vi med en række projekter, der på hver sin måde har til formål at understøtte turismevirksomhedernes forretning.

Projekterne udvikler og støtter hele turismeerhvervet på tværs af alle otte kommuner i Aarhusregionen. Dette sker ved både produktudvikling, markedsføring, digitalisering og hjælp til bæredygtig omstilling, som kommer både erhverv, borgere og turister til gode. 

Afsluttede projekter

Udbud

I forbindelse med opgaver og projekter har VisitAarhus løbende behov for at indhente tilbud på varer og tjenesteydelser af forskellig karakter.

Udbudsbeskrivelse samt vurderingskriterier vil være beskrevet i det konkrete udbudsmateriale.

UDBUD: Kreativt kampagnekoncept

I regi af projektet People and Places Connected (Spor 3: Nye datadrevne markedsformater), støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, søger VisitAarhus et bureau, der kan udvikle og eksekvere på et kreativt kampagnekoncept, som skal aktiveres på tværs af VisitAarhus’ internationale nærmarkeder (fx Tyskland, Norge, Nederlandene, Sverige og evt. Frankrig, Italien og Spanien) i 2025.   

Vi ønsker et tilbud med ét stærkt kampagnekoncept, som formidler Aarhusregionens tilbud af store oplevelser inden for små afstande – og mulighederne for at rejse til Aarhusregionen fra vores nærmarkeder med transportformer, som efterlader et lavere klimaaftryk. 

CALL: Innovationsforløb med fokus på bæredygtighed

Drømmer I om at styrke jeres forretning gennem bæredygtig udvikling? Og hvad forventer fremtidens gæster egentlig når det kommer til bæredygtighed? 

VisitAarhus søger lige nu kultur- og oplevelsesaktører til et innovationsforløb i projektet Cities for Culture, hvor der er mulighed for at udvikle og teste nye forretningsmuligheder eller formidlingsformer med udgangspunkt i den grønne omstilling.

Kontakt

Hvis du vil vide mere om projekter i VisitAarhus, så kontakt Lone Daubjerg Møller.

Lone Mark Daubjerg

Head of Development

LDM@visitaarhus.com

Share your moments with us: