©  Photo:

Hop amok i RUSH

Når kalenderen siger sommerferie, kan du få ekstra sved på panden og brændt masser af krudt af i Rush, Jyllands største indendørs trampolinpark. Der er timevis af sjov og underholdning med trampoliner i mange forskellige størrelser.

Rush holder ekstra åbent i sommerferien!

Rush Trampolinpark giver mulighed for sjov og hygge hver dag i skolernes sommerferie. Der er både sofaer og arbejdsborde til ventende forældre, og i det gode vejr er det også muligt at sidde udenfor og nyde en kop kaffe fra caféen.

Kom og hop, og prøv alle parkens seje aktiviteter. Du kan hoppe frit på trampoliner både på gulve og vægge, du kan spille høvdingebold på trampoliner, prøve kræfter med en omgang Slam Dunk Basketball, konkurrere på Ninja Warrior banen eller hoppe freestyle på alle parkens trampoliner - hvor du rigtig kan prøve kræfter med aktiviteter som Wipeout og Battle Beam.

Camp for børnene

Send dine børn i camp hos Rush i sommerferien. Alle børn mellem 6-13 år kan deltage. Rush inviterer til 5 dages camp i uge 27, 31 og 32 sommerferien. Aflever dine børn allerede fra kl. 9.00 og lad dem slå sig løs med fri leg og aktiviteter, planlagt af instruktørerne.

Sommer-åbningstider

Rush holder åbent alle dage i sommerferien fra kl. 10-18. Lørdag og søndag åbnes dog kl. 09-10 for Minirush, så de mindste kan hygge sig uforstyrret.

Det er også muligt at købe et summerpass, hvor du kan hoppe i op til 2 timer hver dag.

Book gerne jeres hoppetid på forhånd og udfyld ansvarserklæringen hjemmefra – så er I sikre på, at der er plads til jer på banen, når I ankommer.

Det kan du gøre her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#rushaarhus #visitaarhus #visitaarhusregion

Share your moments with us: