8000BlueMonday

Blå Mandag i Aarhus

8000BlueMonday - Blå Mandag i Aarhus

8000BlueMonday i Aarhus

8000BlueMonday 2021

Kære konfirmander og forældre – velkommen til 8000BlueMonday 2021 og til forudbestilling af byens All-Inclusive konfirmand- og forældrekort.


OPDATERING 29. januar 2021

Der er i disse dage mange kirker som overvejer at udskyde forårets konfirmationer. Nogle kirker har allerede flyttet deres konfirmationer til juni, august eller september – og flere kirker vil i de kommende uger offentliggøre nye konfirmationsdatoer.

Hos 8000BlueMonday følger vi udmeldingerne tæt da vi skal beslutte om nogle eller alle 5 planlagte BlueMondaydatoer i april og maj, skal flyttes til senere på året. Dette afhænger af om mange kirker beslutter af udskyde deres konfirmationer og hvornår disse i givet fald afvikles.

De 5 officielle BlueMondays i Aarhus blev ultimo 2020 besluttet til afvikling 19. og 26. april samt 3., 10. og 17. maj 2021 - men det er muligt at disse datoer ændrer sig.

De 5 BlueMondays placeres altid på de 5 mandage hvor flest konfirmander har mulighed for at afvikle deres Blå Mandag i Aarhus. Hvis vi udskyder én eller flere af de allerede planlagte BlueMondays, vil det derfor være på baggrund af kirkernes valg af nye datoer.  

Har I allerede forudbestilt 8000BlueMondaykortene
Hvis I allerede har forudbestilt BlueMondaykortene behøver I ikke foretage jer noget endnu. I vil så snart det er muligt modtage en mail med information om hvordan I skal forholde jer. Dette gælder både hvis jeres kirke allerede har besluttet en ny dato eller hvis den BlueMonday-dato I har valgt annulleres eller udskydes af os. Husk at jeres forudbestilling ikke er bindende og I kan derfor frit forudbestille kort til en ny dato hvis I ønsker det.

Vil I gerne forudbestille 80000BlueMondaykortene
Hvis I endnu ikke forudbestilt kortene, men gerne vil til Smilets By på jeres Blå Mandag, må I endelig følge med her på hjemmesiden – så kan I bestille kortene så snart vi melder de eksakte og eventuelt nye datoer ud.

Forudbestilling af konfirmand- og forældrekort
8000BlueMonday-kortene skal forudbestilles via vores bestillingsformular HER for at deltage*. Deltagelse foregår efter ”først-til-mølle-princippet”. Bestillingsformularen viser de ledige datoer (foreløbige datoer med forbehold).

Køb og betaling
Når vi nærmer os de Blå Mandage vil selve kortsalg og betaling blive aktiveret på vores webshop. Når I har forudbestilt kortene, vil I derfor modtage en mail, og skal så gennemføre købet og betale kortene inden for én uge. Kortene fremsendes herefter med posten inden for 14 dage. Vælger I IKKE at gennemføre købet annulleres forudbestillingen. Forudbestilling er derfor ikke bindende.

Lunchbookning
Evt. lunchbooking kan IKKE foretages sammen med forudbestillingen, men skal gøres her på hjemmesiden under menuen ”Husk at bestille lækker lunch*. Link til lunchbookning forventes åbnet i løbet af marts 2021.

*Afhængig af udviklingen ifm. Covid-19 tager vi forbehold for eventuelle ændrede anbefalinger, retningslinjer og restriktioner fra myndighederne, som kan begrænse, aflyse eller udskyde afviklingen af 8000BlueMonday. Dette kan betyde, at forudbestillinger og lunchbookninger kan annulleres af 8000BlueMonday uden foregående varsel. I vil naturligvis blive informeret om dette via mail.

På gensyn til alletiders Blå Mandag i Aarhus i 2021 :0)

Venligste hilsner
8000BlueMonday

En forrygende Blå Mandag

Aarhus er en forrygende by at holde Blå Mandag i – her finder I ALT hvad I kan forestille jer af butikker, caféer, restauranter og sjove oplevelser HELE dagen.

Skal I holde Blå Mandag i 2021, bliver det bare allersjovest i Aarhus! Aarhus tilbyder nemlig et 8000BlueMonday All-Inclusive-Konfirmandkort til KUN 450,- som giver jer masser af fordele: Forrygende oplevelser i Tivoli Friheden med entré og Turbånd på Blå Mandag + Sæsonkort med GRATIS entré hele 2021, hyggelig biograftur i CinemaxX, lækker lunch hvor I kan vælge mellem flere forskellige spisesteder, gratis shuttlebus mellem midtbyen og Tivoli Friheden, vilde shoppingtilbud, Blå Mandags-app og meget mere. Skal I ha' forældrene med, kan de også få deres helt eget 8000BlueMonday Forældrekort med masser af fordele til KUN 195,-.

8000BlueMonday-datoerne i 2021 er 19. og 26. april samt 3., 10. og 17 maj.

All-Inclusive-kortene skal bestilles online her på hjemmesiden i god tid før jeres Blå Mandag. I kan også købe kortene to steder i Aarhus alle dage fra marts 2021 til og med jeres Blå Mandag i Aarhus (nærmere information følger).

Læs mere HER og på menuerne nedenfor.

 

Bestil 8000BlueMonday All-Inclusive-kort

Vidste du, at du på vores Instagram kan vinde flotte konfirmandpræmier og forældrepræmier på vores Facebook? Følg med og deltag ugen før din Blå Mandag!

Følg os på Facebook

HØR MERE:

Kontakt da Mikael hos Aarhus City Forening på mg@aarhus-city.dk eller 2099 6869 mandag-fredag kl. 8.00-16.00